Boligfoto som altid - bare lige det bedre!

Alle billeder tages i HDR (High Dynamic Range), på den måde får i altid billeder i høj kvalitet, men dybde og skarphed udover det sædvanlige.

Vi tilbyder alle former for boligfoto, og i vores pakker for du de fleste produkter med som standard. ​

Udefoto

Indefoto

Mastefoto

Detaljefoto

Livsstilsfoto

Områdefoto

For os handler det om at sælge fremvisninger ikke boliger, vi skal tiltrække interesseredes opmærksomhed så du kan få lov at vise boligen frem for potentielle købere.

Det er de små ting der gør den store forskel, og vores detaljefoto fremhæver de detaljer, store som små, med livsstilsfoto fanger vi stemningen i ejendommen, og vi ved det er det der skal til for at tiltrække de nysgerrige kunder. Det er disse billeder der skal være med til at give dig fremvisningen - Så du kan sælge ejendommen.

Vi tilbyder også områdefoto som et tillæg, områdefoto er en god måde at fange købers opmærksomhed. Det kan være alt fra det lokale torv med et hyggeligt cafémiljø til skoven eller havet lige om hjørnet.

Mastefoto er altid en del af pakken hos CR3|DK, her får man lidt mere af haven med samt et andet perspektiv af ejendommen.

 

Nogle ejendomme kan virke meget bastante set fra øjenhøjde, hvorimod de fremtræder meget mere indbydende hvis man kommer lidt til vejrs.

Er et mastefoto ikke nok kan vi selvfølgelig også tilbyde droneoptagelser

Kom højt til vejrs med droneoptagelser fra CR3|DK

Med vores droner kan vi tilbyde både foto og video, alle vores boligfotografer er uddannet dronepilotter. Med droneoptagelser får man det hele med, her kan man nemt danne sig et overblik over området og ejendommens belligenhed.

Landejendomme

Erhvervsejendomme

Liebhaver ejendomme

Droneoptagelser er efter vores mening et must for større land- og erhvervsejendomme.

"Tilbage til rødderne" med boligvideo

I midt 80'erne var boligvideo det nye sort, CR3|DK (dengang A.C. Video Produktion) var de første i verden til at lave salgs-videoer af boliger til salg. 

I løbet af de sidste par år er det et produkt der som sådan har fundet vejen tilbage, efter internet forbindelse med høj hastighed er blevet udbredt til største delen af befolkningen, er det nu ikke længere forbeholdt de få at kunne se en video online uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Boligvideo anno 1987

Boligvideo anno 2019

Storytelling - Boligtekster

Et billede siger mere end tusind ord, men en god beskrivelse gør potentielle købere interesseret i en fremvisning. Vi laver velskrevne boligbeskrivelser, og vores tekstforfattere er bosat i Danmark, og derfor altid til at få en snak med.

En boligtekst kan være mange ting, lad os sammen finde ud af om i ønsker boligtekster der er faktuelle, eller mere malende tekster.

Hos os får du professionelle tekster til dine boligemner, vores tekstforfattere producerer velskrevne boligtekster, efter

jeres ønsket skrivestil.

 T 

 t 

Vælg hvor lang jeres standard boligtekst skal være:


195 tegn, 300 tegn 
575 tegn, 1000 tegn

Vores tekstforfattere er bosat i Danmark, og de kommer gerne ud og besøger jer, for en snak om jeres ønsker til beskrivelser og måske endda en rundvisning i jeres område.

Med bulletpoints kan vi fange eventuelle køberes opmærksomhed så de får lyst til at vide mere.

2D & 3D Plantegninger - 3D visualiseringer

© 1986-2021 by CR3.DK / iNGeNiDe.DK