top of page

TIL BOLIGSÆLGERE

3000x1000 Logo 2021 org farve -1.png

" DE SIDSTE DETALJER"

I forbindelse med boligfotografering er der detaljer man som boligsælger ikke lige tænker over i hverdagen, men som vi, med mere end 30 års brancheerfaring gerne giver videre, fordi vi ved det gør en forskel for jeres boligpræsentation.
 
Derfor har vi på denne side som vi kalder ”De sidste detaljer” hvor vi viser nogle billedeksempler på hvor stor en forskel
små detaljer kan gøre for jeres boligbilleder.

 

De indlysende ting på ovenstående billede er selvfølgelig legetøjet på gulvet og værktøjskassen ved spisebordsstolen. Men derudover er der fjernet en barnestol ved spisebordet, iPad og magasiner på sofabordet. Til sidst har vi rettet stolene til så de står pænt og lagt et lille pynte tæppe hen over stoleryggen på den ene spisebordsstol.

 

Det indlysende på dette billede er karkluden over blandingsbatteriet, ligesom viskestykker ofte hænger på komfuret. Vi har også fjernet køkkenrulle holder, elkeddel og sukkerskål. Til sidst er den halvtomme frugtskål skiftet ud med en vase og blomster.

 

De indlysende ting på dette billede er igen legetøjet og puden der er smidt på gulvet. Igen her er der fjernet magasiner på reolen, og så har vi sørget for at rullegardiner hænger lige og helt oppe. Til sidst er det generelt på senge en rigtig god ide med et sengetæppe, men som minimum redes sengen.

 

På dette billede er det indlysende selvfølgelig karkluden der hænger over kanten på badekaret. Vi har desuden sat tandkrus og tandbørster væk i skabet, dette gælder også sæber og shampo i brus eller badenische. Til sidst fjernede vi badelegetøjet og baljen fra badekaret, og satte bakken pænt på midten med et stykke sæbe.

© 1986-2023 by CR3 ApS

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page