Acerca de

VIRKSOMHEDS PRÆSENTATIONER

FILM

Præsentationsfilm / Testimonial

Vi ved at "click raten" er væsentlig højere for reklamer på nettet når der er en kort film i stedet for "kun" et reklame foto.

 

I løbet af de sidste par år er korte virksomhedsfilm blevet et produkt de fleste skal have, en præsentationsfilm af din virksomhed kan benyttes både til hjemmeside, SOME (Social Media) og meget andet. Dette er et produkt der har fundet vej i takt med sociale mediers fremgang.

En virksomhedsfilm kunne også være en præsentationsfilm af medarbejdere, en julehilsen eller meget andet, kun fantasien sætter grænsen.

Jeres film kan være filmet i virksomheden, ude på en opgave eller sågar fra en af vores droner, mulighederne er uendelige, og vi hjælper naturligvis med en drejebog såfremt i ikke selv har en specifik ide til filmen.

virk_edited.jpg

MATTERPORT

Matterport, 3D Walkthrough, VR tur, kært barn har mange navne.

Med dette produkt, kan jeres kunder gå en tur i butikken eller virksomheden. Matterport kan integreres i google maps så folk kan gå fra gaden og ind i butikken.

MatterportVirksomhed.JPG

FOTO

Personale og virksomhedspræsentation

Vi tilbyder fotografering af 

  • Arealer

  • Kontorer

  • Fabrikker

  • Opgaver

  • Produkter

  • Personale

​​

Vi tilbyder at lave personale- og  gruppebilleder med "imagestaging"

 

Rent praktisk betyder det at i ikke skal samle hele personalet ved en nyansættelse for at få den nyeste medarbejder med på gruppebilledet.

Når vi laver gruppe billeder på denne måde har i altid har mulighed for flydende udskiftning i jeres medarbejderstab, fra butik til butik eller hvis der som nævnt blot sker en ny ansættelse

Personalebilleder tager vi som i ønsker dem, men der er mange muligheder så husk at spørg ind til mulighederne hvis i er i tvivl

Et klassisk facadebillede med personale eller indehaver foran forretningen er selvfølgelig også en mulighed, og noget vi tilbyder.

Også på et facadebillede er der mulighed for at lave "staging" med personer, på den måde får man belyst både personer og facade optimalt. 

Vores fotograf besøger jer og tager de billeder der skal tages, herefter modtager i et link til udvælgelse af billede(er) og mindre end 48 timer efter har i de færdigbehandlede billeder retur i ønskede formater og størrelser.

Alle2019_Drengene Smartsalg.jpg

TEKSTER

Et billede siger mere end 1000 ord, men en god beskrivelse er stadig vigtig.

Vi laver velskrevne tekster, til enhver virksomhed.

​​

  • Hjemmeside tekster

  • Reklame tekster

  • Slogans

En tekst er mange ting, lad os sammen finde ud af at præsentere jer eller jeres produkter, på den bedst mulige måde, uanset hvad jeres ønsker er personliggør vi teksterne efter jeres ønsker, kontakt os for mere information.

boligtekst.png

KONTAKT OS

- hvis du vil vide mere om hvem vi er og hvad vi står for,

så tøv ikke, ring eller skriv og lad os præsentere os selv

-59b8126-7-2000x1333.jpg

Send os en mail sup @ cr3.dk

detaljefoto.jpg

Ring til os på 33 13 13 13

 

FAKTA ER AT PROFESSIONELLE BILLEDER SÆLGER,

DET KAN VI IKKE ÆNDRE PÅ, MEN VI KAN HJÆLPE JER MED AT NÅ I MÅL

- har I professionelle billeder og plantegning af en bolig når den sættes til salg, så sælger I boligen

30% hurtigere end hvis boligen præsenteres med amatør billeder, og en dårlig plantegning