top of page

Vores boligfilm tilbydes i flere varianter og prisklasser.

Slideshow der laves ud fra stillbilleder er den absolut billigste løsning, men vi tilbyder også den dyre forkromede løsningmed slideshow til dem der vil have noget ekstra ordinært.

 

Men vi tilbyder også en yderst konkurrence dygtig løsning både kvalitet- og prismæsigt. Særligt udviklet til boligmæglere, således bliver boligfilm en metervare der kan tilbydes på alle jeres boligemner.

boligfilm

kombifilm

Vores kombifilm er utroligt populære til boliger der skal sælges. Vores kombifilm er en boligfilm godt 60 sekunder der er udvdet med 2-3 filmklip fra dronen. Derudover modtager man med vores kombiilm også et par fotos af ejendommen fra dronen.

dronefilm

Vi laver naturligvis også film der kun er basseret på optagelser fra vores droner. Som den her på siden af filmbyen i Valby.

Matterport® - VIRTUAL TOUR

Matterport er en rækkee af sammensatte 360° billeder hvor man kan gå frem (og tilbage) i boligen og dreje sig rundt omrking det punkt man står på.

 

Tidligere kaldte vi det Virtual Tour eller 3D tur, men vi benytter primært Matterport systemet til disse ture, da dettes system idag understøttes af de fleste større ejendomsmægler kæder i Danmark. 

Eksemplet her på siden er en video der viser hvordan man bevæger sig igennem boligen men på knappen nedenfor kan du selvprøve at bevæge dig igennem en bolig.

bottom of page