top of page

For boligsælgere

Du har sat din bolig til salg, så nu gælder det om at vi sammen får præsenteret den bedst muligt for potentielle købere. Derfor har vi her samlet nogle gode råd til dig forud for optagelser af din bolig.

"FOTOgrafen er på vej!"

Nu hvor du har besluttet at sælge din bolig, gælder det om, for os i fællesskab - at præsentere netop din bolig bedst muligt for potentielle købere.

 

Derfor har vi lavet en kort checklist til hvordan du bedst muligt kan forberede din bolig til fotografens besøg. På den måde får vi de bedste forhold til at tage de helt rigtige billeder af din bolig/ejendom, således at mægleren kan præsentere boligen bedst muligt i forbindelse med annoncering. 

Se/Print checklisten via ikonet nedenfor

I forbindelse med boligfotografering er der detaljer man som boligsælger ikke nødvendigvis lige tænker over i hverdagen.

 

Men du er heldig, for vi har i mere end 30 år i branchen - og ved præcis hvad der gør en forskel for din boligpræsentation.

 

Derfor har vi lavet en side vi kalder "de sidste detaljer", klik nedenfor og bliv klogere på de sidste småting de kan gøre lige inden fotografen kommer. 

Se/Print checklisten via ikonet nedenfor

de sidste detaljer

Efter fotografens besøg kan der bestilles USB nøgle med billederne her som minde

CR3 Ønsker Dem en god fornøjelse med forberedelserne
til vores besøg

bottom of page